Disclaimer

Bij Fashionablesale.nl doen wij ons best om alles zo duidelijk en juist mogelijk te laten verlopen. Eerlijkheid en betrouwbaarheid vinden wij dan ook heel belangrijk. Toch kan het door omstandigheden wel eens voorkomen dat er onverhoopt foutieve informatie aan je door wordt gegeven, bijvoorbeeld omdat bepaalde gegevens wat verouderd zijn. Mocht dit het geval zijn, horen wij het graag en zullen wij ons best doen om deze informatie aan te passen. Daarbij zullen we natuurlijk pogen deze situaties te voorkomen.

Het aansprakelijk stellen van Fashionablesale.nl naar aanleiding van eventuele problemen die zijn ontstaan naar aanleiding van de gegevens op onze site is niet mogelijk. Wij zijn hiervoor niet verantwoordelijk. Het staat je vrij om de beschikbare informatie te gebruiken om een beslissing te maken over het kopen van een bepaald product, maar dit is op eigen risico.

Tevens zijn de gegevens op onze website (auteursrechtelijk) beschermd en het is verboden deze op elk mogelijke manier over te nemen, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder dat daar vooraf toestemming is gegeven door Fashionablesale.nl. Fashionablesale.nl staat niet garant voor producten en diensten genoemd op deze website. Daarbij geven wij geen garantie van uitspraken die gedaan zijn door de vervaardiger van bepaalde producten. Om deze reden adviseren wij om altijd te trachten onafhankelijke informatie te verwerven en eventueel onderzoek te doen naar de gegevens op onze site.

Zo nu en dan passen wij de informatie op deze site aan of voegen wij hier iets aan toe. Fashionablesale.nl behoudt zich het recht voor om dergelijke aanpassingen zoals deze per direct te bewerkstelligen, zonder hier eerst iemand van op de hoogte te hoeven stellen.

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele inhoud en het gehele gebruik van Fashionablesale.nl. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fashionablesale.nl (onderdeel van WMGZ). Door gebruik te maken van deze website accepteer je deze disclaimer.


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /storage/files/cus0036/web/fashionablesale.nl/html/wp-includes/formatting.php:4520) in /storage/files/cus0036/web/fashionablesale.nl/html/wp-content/themes/fashionablesale_v2/functions.php on line 7

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en ben altijd op de hoogte van het laatste outlet nieuws

Elke 100e inschrijver op onze nieuwsbrief ontvangt een fashioncheque ter waarde van 75 euro

Je wordt via de email op de hoogte gebracht als je de fashioncheque hebt gewonnen

Join our faboulous community today!

Join our faboulous community today!

If you would like to be always informed about our latest templates, plugins and products, just fill the form with your name and email.We, Yithemes are here to help you succeed in your web based business.Yithemes FREE WordPress themes download.